ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند! نتانیاهو از طریق پست شبکه اجتماعی ترامپ مطلع شد حمله گسترده منتفی شده‌است / اسرائیل: از روند تصمیم‌گیری آمریکا در خصوص ایران کنار گذاشته شده‌ایم

هشدار نظامی تایوان به چین: از ۱۲ مایل دریایی نزدیک‌تر شوید، می‌زنیم

هشدار نظامی تایوان به چین: از ۱۲ مایل دریایی نزدیک‌تر شوید، می‌زنیم فرمانده برنامه‌ریزی رزمی وزارت دفاع تایوان بار دیگر تاکید کرد که اگر هواپیما‌ها و کشتی‌های جنگی چین در فاصله حداکثر ۱۲ مایل دریایی از این جزیره خودگردان قرار گیرند، به آن‌ها حمله خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۳ - ۰۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 27
کد خبر: ۱۹۱۵۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ژنرال «لین ون-هوآنگ» فرمانده برنامه‌ریزی رزمی وزارت دفاع تایوان تاکید کرد که کشتی‌ها و هواپیما‌های نظامی چین حق ندارند بیش از ۱۲ مایل دریایی به این جزیره خودگردان نزدیک شوند. او تهدید کرد که اگر طرف چینی این را رعایت نکند، تایوان به ادوات نظامی چین حمله خواهد کرد.

وزارت دفاع تایوان به طور منظم درباره فعالیت‌های کشتی‌ها و هواپیما‌های جنگی ارتش آزادی‌بخش خلق چین در نزدیکی این جزیره گزارش می‌دهد. در روز شنبه هشت هواپیمای نظامی چین از «خط میانی» تنگه تایوان عبور کرده و در فاصله ۲۴ مایل دریایی از این جزیره رصد شدند.

این مقام تایوانی به خبرگزاری مرکزی تایوان گفت: اگر ارتش چین به نادیده گرفتن هشدار‌های ما ادامه داده و با اعمال زور وارد حریم هوایی و دریایی‌مان شود، ما مجبور خواهیم شد که حمله متقابل کنیم تا از امنیت ملی‌مان دفاع کرده باشیم.

در ادامه این گزارش آمده است که این نخستین بار در شش ماه گذشته است که هواپیما‌های نظامی چین تا این حد به تایوان نزدیک شده‌اند.

تایوان جزیره‌ای خودگردان است که چین آن را بخشی از خاک خود دانسته و حمله نظامی را یکی از راه‌های پس گرفتنش می‌داند. پکن ارتباط دیپلماتیک مستقل کشور‌ها با تایوان را مردود می‌داند.

در ۲۰۲۲ بود که با سفر نانسی پلوسی، رئیس وقت مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان، تنش‌ها میان پکن و غرب افزایش یافت و چین رزمایش‌های گسترده‌ای پیرامون این جزیره خودگردان برگزار کرد.

علاوه بر این، در سال میلادی جاری هم دیدار تسای اینگ ون، رئیس‌جمهوری تایوان با کوین مک‌کارتی، رئیس کنونی مجلس نمایندگان آمریکا در کالیفرنیا خشم شدید چین را برانگیخت و به برگزاری رزمایشی سه‌روزه پیرامون تایوان منجر شد که تا چند روز پس از پایان آن، هنوز ادوات نظامی چین آب‌های پیرامون این جزیره را ترک نکرده بودند.

حضور دیپلمات‌های آمریکایی در تایوان و حمایت واشنگتن از تایپه به یکی از زمینه‌های اصلی تنش میان آمریکا و چین تبدیل شده است. آمریکا بزرگترین تامین‌کننده تسلیحاتی تایوان بوده و بار‌ها به روش‌های مختلف اعلام کرده که در صورت حمله چین، به نحوی از این جزیره خودگردان حمایت خواهد کرد. بر اساس پیمان‌های امضا شده میان واشنگتن و تایپه، ایالات متحده قانوناً موظف به حمایت از تایوان است. / اسپوتنیک

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار